BURSA / GEMLİK - Gemlik Fen Lisesi

ilk eTwinning projesi olan STEAMING up Museums for well-Being

Gemlik Fen Lisesinin ilk eTwinning projesi olan STEAMING up Museums for well-Being Ocak ayında okulumuz ve İspanya'dan IES Luis Manzanares Lisesi kuruculuğunda devam ediyor. Bulgaristan, Ürdün, Gürcistan ile de ortak çalıştığımız projemiz, müze ortamlarında STEAM (Bilim, Teknoloji, Mühendislik, Sanat, Matematik) faaliyetlerine katılarak öğrencilere daha huzurlu ve daha iyi öğrenme ortamları sağlamayı amaçlamaktadır. Katılımcı okullardan gelen öğrenciler, müze ortamlarında ya da okulda kurdukları müzelerde etkileşimli sergiler, atölye çalışmaları ve eğitim programları dahil olmak üzere STEAM tabanlı projeler tasarlamak ve uygulamak için sanal olarak işbirliği yapar. Uygulamalı öğrenme deneyimleri aracılığıyla proje, fiziksel, zihinsel ve duygusal sağlığı teşvik ederken eleştirel düşünmeyi, yaratıcılığı ve problem çözme becerilerini teşvik eder. Müzeleri dinamik öğrenme alanları olarak kullanan proje, STEAM disiplinlerinin ve bunların kişisel gelişim ve genel refahtaki rollerinin daha derin bir şekilde takdir edilmesini teşvik ediyor.

25-04-202425-04-202425-04-202425-04-202425-04-2024

Yayın: 25.04.2024 - Güncelleme: 25.04.2024 14:12 - Görüntülenme: 32